Wij begeleiden en helpen je graag!

Wat is de visie van stichting Re-Ma

Stap voor stap (weer) zichtbaar worden,

durven zijn wie je bent,

jouw kleur bekennen en laten zien waar je voor staat.

Dat laat het logo van Stichting Re-Ma zien.

Stichting Rema
Stichting Re-ma
Bedrijf

Iedereen wil graag meedoen in de maatschappij!

Iedereen wil van nature meedoen in onze maatschappij, op eigen benen staan en bezig zijn met die dingen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. En als je daarmee ook je brood kunt verdienen is dat geweldig. Dat sterkt je zelfvertrouwen en de betrokkenheid met de wereld om je heen.

Dat is niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend. Het kan zijn dat je -door welke omstandigheden ook- je route of plek in de maatschappij kwijt bent geraakt, of dat de reguliere wegen voor werk en ontwikkeling voor jou niet goed werken, of dat er beperkingen zijn waar je mee moet leren omgaan. Hoe dan ook: je hebt specifieke begeleiding nodig om je plek in de maatschappij (weer) in te nemen en mee te doen. Of het nu gaat om dagbesteding of de begeleiding naar werk.

Wij begeleiden je graag binnen onze stichting!

Omdat wij erin geloven

  • … dat ieder mens uniek is,
  • … dat ieder mens talenten heeft en die kan ontwikkelen,
  • … dat het bieden van een veilige plek een cruciaal startpunt is.

Wij (Stichting Rema) onderscheiden ons in de markt!

Stichting Re-Ma onderscheidt zich van andere re-integratie organisaties door de grote diversiteit aan mensen die we begeleiden, zowel in cultuur, als in achtergrond en levensfase. Dat maakt dat de mensen veel van elkaar leren, elkaar inspireren en uitdagen. En dat op verschillend gebied: bij voorbeeld om te ontdekken wat bij je past, een andere aanpak uit te proberen of zicht te krijgen op je verbeterpunten.

Wij hebben je veel te bieden. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou of je cliënt kunnen betekenen!

Naar boven